Minos Palace Hotel & Suites in Kreta-Heraklion

Minos Palace Hotel & Suites in Kreta-Heraklion

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Minos Palace Hotel & Suites met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Heraklion

PRIJZEN ZIEN
SKU: e09ec13baee6 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Minos Palace Hotel & Suites in Kreta-Heraklion! Gelegen in Aghios Nikolaos, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Minos Palace Hotel & Suites

Het mooie Minos Palace Hotel & Suites is ideaal voor koppels die in alle rust van hun vakantie willen genieten. Het hotel heeft een idyllische ligging op een klein schiereilandje en biedt zo een panoramisch zicht op de stad en de baai van Mirabello. Het geheel ligt genesteld in een uitgestrekt domein, aan 3 zijden omringd door de zee en met rustige privéhoekjes om te zonnebaden. Je kan gezellig wandelen naar het centrum van Aghios Nikolaos. Op het domein staat het oudste kerkje (9e eeuw) van het eiland met prachtige, originele muurschilderingen.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Heraklion

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Heraklion aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Minos Palace Hotel & Suites in Griekenland.