NEXT Savoy Signature in Madeira

NEXT Savoy Signature in Madeira

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Portugal? Kies dan voor een verblijf in NEXT Savoy Signature met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Madeira

PRIJZEN ZIEN
SKU: b2c7d3675b97 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in NEXT Savoy Signature in Madeira! Gelegen in Funchal, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Portugal.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Portugal en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

NEXT Savoy Signature

Het nieuwe, trendy hotel NEXT Savoy Signature is uitgerust met alle moderne technologie. Zo check je hier zelf in, heb je een tv met 'video on demand' op de kamer en kan je in het zwembad op het dak zelfs onder water genieten van muziek, dankzij het speciale geluidssysteem. Een verfrissend concept! Je duikt hier vanaf je ligzetel zo het zwembad of de oceaan in. Liever de omgeving verkennen? De haven en het centrum van Funchal zijn vlakbij.

TUI: jouw reispartner naar Madeira

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Portugal in de regio Madeira aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Portugal, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar NEXT Savoy Signature in Portugal.