Niforeika Beach Hotel & Bungalows in Olympische Riviera

Niforeika Beach Hotel & Bungalows in Olympische Riviera

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Niforeika Beach Hotel & Bungalows met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Olympische Riviera

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9194d0460d89 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Niforeika Beach Hotel & Bungalows in Olympische Riviera! Gelegen in Niforeika, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Niforeika Beach Hotel & Bungalows

Niforeika Beach Hotel & Bungalows ligt in een groene omgeving en werd gebouwd op een rots, wat voor een prachtig zicht op de golf van Patras zorgt. De houtaccenten zorgen voor een natuurlijke look doorheen het resort. Relax op het terras rond het zwembad of geniet van een drankje in de beachbar. Met een heerlijke maaltijd sluit je je dag in stijl af.

TUI: jouw reispartner naar Olympische Riviera

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Olympische Riviera aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Niforeika Beach Hotel & Bungalows in Griekenland.