Ocean Paradise Resort in Zanzibar

Ocean Paradise Resort in Zanzibar

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Tanzania? Kies dan voor een verblijf in Ocean Paradise Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Zanzibar

PRIJZEN ZIEN
SKU: ed10cf0c018b Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Ocean Paradise Resort in Zanzibar! Gelegen in Pwani, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Tanzania.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Tanzania en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Ocean Paradise Resort

Je wordt begroet door een uitbarsting van kleuren, wanneer je de oprijlaan oprijdt. Vanuit de receptie heb je een magisch uitzicht over het resort en de azuurblauwe zee. Een goede eerste indruk maak je natuurlijk maar één keer. Jambo! Je overnacht in Afrikaanse rondavels, modern ingericht en met balkon om te genieten van het rustige tempo van het Afrikaanse leven. De kokospalmen slingeren in de wind, terwijl jij je weg vindt naar het ligbedje aan het zwembad.

TUI: jouw reispartner naar Zanzibar

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Tanzania in de regio Zanzibar aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Tanzania, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Ocean Paradise Resort in Tanzania.