Olympia Golden Beach Resort & Spa in Olympische Riviera

Olympia Golden Beach Resort & Spa in Olympische Riviera

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Olympia Golden Beach Resort & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Olympische Riviera

PRIJZEN ZIEN
SKU: f0e6c4c4bdd2 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Olympia Golden Beach Resort & Spa in Olympische Riviera! Gelegen in Kyllini, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Boek je een bungalowkamer, dan spring je zo het zwembad in, dat je slechts deelt met enkele andere kamers van dit type. Deze kamers werden bovendien gerenoveerd in 2023. Het hotel ontvangt kinderen vanaf 8 jaar, en voor hen is er een zwembad, zowel binnen als buiten een speeltuin, en ook het strand is natuurlijk ook nooit veraf. Olympia Golden Beach Resort & Spa is het ideale hotel voor families en koppels!

TUI: jouw reispartner naar Olympische Riviera

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Olympische Riviera aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Olympia Golden Beach Resort & Spa in Griekenland.