One & Only The Palm Dubai in Dubai/Abu Dhabi

One & Only The Palm Dubai in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in One & Only The Palm Dubai met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in One & Only The Palm Dubai in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Dubai/Palm Jumeirah, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

One & Only The Palm Dubai

Bij One & Only The Palm Dubai ervaar je de persoonlijke service van dit intiem luxehotel in Dubai. Geniet van de overheerlijke keuken onder leiding van een Michelin-chef. Je ontspant nadien helemaal in de fantastische spa. En na een heerlijke nachtrust in de ruime kamers, ben je weer helemaal klaar voor een dag relaxen of om op ontdekking te gaan in Dubai.

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar One & Only The Palm Dubai in Verenigde Arabische Emiraten.