Paradise in Corfu

Paradise in Corfu

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Paradise met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Corfu

PRIJZEN ZIEN
SKU: 6a6638b0427d Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Paradise in Corfu! Gelegen in Gouvia, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Paradise

Dit gezellige, familiaal gerunde hotel ligt op de flanken van een heuvel, in een groene omgeving met olijfbomen en palmbomen. Je vindt het in een rustige buurt, aan het einde van een korte hellende weg. Het is er zalig zwemmen in het ruime zwembad met zicht op de baai van Kommeno, en ook de mooie tuin biedt genoeg plaatsjes om heerlijk te relaxen. De superieure kamers werden mooi gerenoveerd en de service, die is er uiterst verzorgd. Dit eenvoudige hotelletje is eerder aan te raden voor volwassenen en is minder geschikt voor families met kinderen.

TUI: jouw reispartner naar Corfu

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Corfu aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Paradise in Griekenland.