Parador Conde de la Gomera in Tenerife

Parador Conde de la Gomera in Tenerife

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Parador Conde de la Gomera met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Tenerife

PRIJZEN ZIEN
SKU: 10007d2fbbe7 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Parador Conde de la Gomera in Tenerife! Gelegen in La Gomera – San Sebastián, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Parador Conde de la Gomera

Parador Conde de la Gomera is gebouwd in de traditionele bouwstijl van het eiland en is ingericht alsof het een aandenken is aan de tijd van Columbus, toen de schepen het eiland verlieten op weg naar Amerika. Met zijn comfortabele kamers, een zwembad en een weelderige tuin met subtropische planten wordt dit jouw kleine paradijs! Vanaf zijn spectaculaire locatie boven de stad San Sebastián de la Gomera, is de parador een oase van rust midden in de Atlantische Oceaan. De perfecte plek om te genieten van de natuurlijke omgeving, de tuin waar je in alle rust en stilte kan zonnebaden en het spectaculaire uitzicht op de oceaan met het eiland Tenerife en de Teide aan de horizon.
Je vliegt op Tenerife en vaart daarna met de ferry naar La Gomera. Kies daarom een vroege vlucht met aankomst vóór 17u. op Tenerife én geen zeer vroege terugvlucht. Bij ongunstige vluchttijden (aankomst na 17u. of zeer vroege terugvlucht) zal er 1 nacht op Tenerife moeten overnacht en bijgeboekt worden.

TUI: jouw reispartner naar Tenerife

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Tenerife aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Parador Conde de la Gomera in Spanje.