Park Hyatt in Dubai/Abu Dhabi

Park Hyatt in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Park Hyatt met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Park Hyatt in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Dubai / Creek, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Park Hyatt

Park Hyatt Dubai, een luxehotel in de Verenigde Arabische Emiraten. Je hebt een adembenemend uitzicht op de skyline van Dubai en de Creek. Ben je een golfliefhebber? De Dubai Creek Golf & Yacht Club ligt naast het hotel. Loop de rust tegemoet op het privéstrand die enkel toegankelijk is vanaf 16 jaar. Een dagje doorbrengen met kinderen? Leg je boek aan de kant en spring samen het ruime zwembad in. Kies een restaurant uit en schuif aan om de heerlijke keuken te proeven. Je geniet daarna des te meer van de luxueuze kamers in Park Hyatt Dubai.

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Park Hyatt in Verenigde Arabische Emiraten.