Pavillon Winter Luxor in Luxor

Pavillon Winter Luxor in Luxor

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Pavillon Winter Luxor met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Luxor

PRIJZEN ZIEN
SKU: 3fa463bade06 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Pavillon Winter Luxor in Luxor! Gelegen in Luxor, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Pavillon Winter Luxor

Pavillon Winter Luxor is een stadshotel dat als een oase van rust in een groene tuin aan de Nijl ligt. Van hieruit bereik je gemakkelijk alle schatten uit het oude Egypte die je in deze omgeving kan bewonderen: de tempels van Luxor en Karnak, het Luxor Museum, wat verderop de Vallei der Koningen… Om alle indrukken te laten bezinken zoek je ontspanning in de soek of aan het zwembad. En na een lekker ontbijtje ben je klaar voor een nieuwe dag.

TUI: jouw reispartner naar Luxor

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Luxor aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Pavillon Winter Luxor in Egypte.