Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort in Madeira

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort in Madeira

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Portugal? Kies dan voor een verblijf in Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Madeira

PRIJZEN ZIEN
SKU: d3ad85ef9e5e Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort in Madeira! Gelegen in Funchal, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Portugal.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Portugal en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort

Pestana Royal is een klassiek ingericht hotel in Funchal, gelegen op een magnifieke locatie: bovenop een klif met zicht op het bekende Formosa-strand en de Cabo Girão, de hoogste zeeklif van Europa in de verte. Dit is een goed adresje voor wie wil rusten en relaxen. Je verblijft in All inclusive waarbij je kan genieten van uitstekende buffetten. Als ontspanning kan je kiezen voor een partijtje minigolf, biljart of een zalig bubbelbadje.

TUI: jouw reispartner naar Madeira

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Portugal in de regio Madeira aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Portugal, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Pestana Royal All Inclusive Ocean & Spa Resort in Portugal.