Petrino Eco Village in Chalkidiki

Petrino Eco Village in Chalkidiki

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Petrino Eco Village met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Chalkidiki

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9e7bd4c3e666 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Petrino Eco Village in Chalkidiki! Gelegen in Afitos-Kassandra, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Petrino Eco Village

Het kleinschalige Petrino Eco Village in Afitos is nieuw in ons aanbod en perfect geschikt voor een rustvakantie. Dit karaktervolle hotel werd gebouwd met aandacht voor de natuur en omgeving. Zo zie je niet alleen stenen, hout en modern design, maar ook goed onderhouden tuinen met bloemen, olijf- en fruitbomen. Net zoals het warme onthaal en de service, is ook de keuken er heerlijk Grieks. Proef er van de lekkere gerechten, bereid met pure en lokale ingrediënten. Ook aan de stijlvolle beachbar is het zalig genieten.

TUI: jouw reispartner naar Chalkidiki

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Chalkidiki aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Petrino Eco Village in Griekenland.