Pilot Beach Resort in Kreta-Chania

Pilot Beach Resort in Kreta-Chania

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Pilot Beach Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Chania

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9107aa8a8e01 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Pilot Beach Resort in Kreta-Chania! Gelegen in Georgioupolis, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Pilot Beach Resort

Iets buiten het centrum van Georgioupolis vind je het Pilot Beach Resort. Dit in Griekse dorpsstijl gebouwde hotel ligt direct het lange zandstrand. Terwijl je geniet van de Griekse zon of een duik neemt in de zwembaden, vermaken de kinderen zich hier uitstekend tijdens het maken van een zandkasteel. Ook in de miniclub, de Teens Club en de minisplash beleven kinderen dolle pret. En dankzij de vele (sport)faciliteiten zal je je hier geen moment vervelen. Kies voor een verblijf in All Inclusive en geniet van een onbezorgde vakantie.
Pilot Beach Resort bestaat uit twee delen, waarvan een deel direct aan het strand gelegen is en via een tunnel wordt bereikt.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Chania

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Chania aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Pilot Beach Resort in Griekenland.