Proteas Blu Resort in Samos

Proteas Blu Resort in Samos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Proteas Blu Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Samos

PRIJZEN ZIEN
SKU: af91af397516 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Proteas Blu Resort in Samos! Gelegen in Pythagorion, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Proteas Blu Resort

In Proteas Blu Resort geniet je van uitgebreide buffetten en een uitstekende service. Voor het vriendelijke personeel is werkelijk niets te veel. Ook de rustige ligging is een troef: het hotel ligt op een heuvel en beschikt naast een hoofdgebouw ook over bungalows met kamers die uitlopen tot aan zee. Vanuit het panoramische restaurant heb je een mooi zicht op de Egeïsche Zee. Het hotel verwelkomt enkel gasten vanaf 16 jaar, zodat het intieme karakter bewaard blijft.

TUI: jouw reispartner naar Samos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Samos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Proteas Blu Resort in Griekenland.