Puri Santrian in Bali

Puri Santrian in Bali

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Indonesië? Kies dan voor een verblijf in Puri Santrian met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Bali

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9c93dc87dc56 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Puri Santrian in Bali! Gelegen in Sanur, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Indonesië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Indonesië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Puri Santrian

Heerlijk toch, om te kunnen relaxen op een drijvend paviljoentje op het water, op een comfortabel ligbed waar niemand je stoort, even weg van alles… Wie kiest voor een Santrian Clubkamer of een Premier luxekamer, krijgt er nog enkele leuke extra's bovenop, zoals toegang tot een apart zwembad. In het gedeelte met de Santrian Clubkamers zijn kinderen jonger dan 15 niet toegelaten, de rustige sfeer is dan ook ideaal voor wie op huwelijksreis is.

TUI: jouw reispartner naar Bali

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Indonesië in de regio Bali aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Indonesië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Puri Santrian in Indonesië.