Riu Jambo in Zanzibar

Riu Jambo in Zanzibar

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Tanzania? Kies dan voor een verblijf in Riu Jambo met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Zanzibar

PRIJZEN ZIEN
SKU: 5575d1e6f028 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Riu Jambo in Zanzibar! Gelegen in Nungwi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Tanzania.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Tanzania en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Riu Jambo

Het allernieuwste pareltje (2022) van de RIU-keten staat hier op Zanzibar. Riu Jambo! Het is werkelijk een paradijsje op aarde. De All Inclusive is hier 24/24u. geldig, zowel leuke sporten als lekkere gerechten zijn inbegrepen. Het uitzicht is fantastisch. Ga dineren in een van de restaurants boven het water en geniet van al het moois rondom je, het ruisen van de golven, het wuiven van de wind. Zalig. Je verblijft in mooie, ruime kamers voorzien van alle modern comfort. Beleef hier het zinderende Afrikaanse ritme.

TUI: jouw reispartner naar Zanzibar

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Tanzania in de regio Zanzibar aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Tanzania, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Riu Jambo in Tanzania.