Riu Karamboa in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde

Riu Karamboa in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Kaapverdië? Kies dan voor een verblijf in Riu Karamboa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Riu Karamboa in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde! Gelegen in Praia de Boca Salina, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Kaapverdië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Kaapverdië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Riu Karamboa

Dit Afrikaanse sprookjespaleis is gebouwd op het nog ongerepte eiland Boa Vista dat bekend staat om zijn eindeloze duinen. Riu Karamboa is de ideale plaats om te genieten van zon, zee en strand. Hier kan je schitterende strandwandelingen maken. Luilekkeren aan het zwembad, genieten van heerlijke, gevarieerde buffetten,… En dat terwijl het personeel dag en nacht klaar staat om je de perfecte vakantie te bezorgen. Voor wie klinkt dit niet als muziek in de oren? Hier geniet je met volle teugen!

TUI: jouw reispartner naar Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Kaapverdië in de regio Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Kaapverdië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Riu Karamboa in Kaapverdië.