Riu Palace Boavista in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde

Riu Palace Boavista in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Kaapverdië? Kies dan voor een verblijf in Riu Palace Boavista met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Riu Palace Boavista in Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde! Gelegen in Praia de Boca Salina, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Kaapverdië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Kaapverdië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Riu Palace Boavista

Dit hotel van de RIU-keten is werkelijk een pareltje, het eerste 'Palace' hotel op Boa Vista. Dit is het enige hotel met swim-upkamers, ze zijn bovendien zeer luxueus. Zet een voet uit je kamer en geniet van verfrissing in het zwembad, zalig toch? Iedere dag doet de chef zijn uiterste best om je heerlijke maaltijden voor te schotelen. Het hotel ligt ook direct aan het strand, dat is werkelijk genieten. Het zand tussen je tenen voelen bij een verkwikkende strandwandeling, dat klinkt als vakantie.

TUI: jouw reispartner naar Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Kaapverdië in de regio Boa Vista – Kaapverdië – Cabo Verde aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Kaapverdië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Riu Palace Boavista in Kaapverdië.