Riu Palace Maldivas in Malé

Riu Palace Maldivas in Malé

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Malediven? Kies dan voor een verblijf in Riu Palace Maldivas met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Malé

PRIJZEN ZIEN
SKU: f9c8ae81903c Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Riu Palace Maldivas in Malé! Gelegen in Dhaalu Atol, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Malediven.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Malediven en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Riu Palace Maldivas

Het recente (2019) Riu Palace Maldivas ligt op het prachtige privé-eiland Kedhigandu, dat onderdeel uitmaakt van het Dhaalu Atol. De natuurlijke omgeving is er eentje om bij weg te dromen. De kamers werden er ondergebracht in villa’s met telkens 1 of 2 verdiepingen, waarbij sommige kamers zich boven het water bevinden. Het eiland Kedhigandu is met een brug verbonden met buurteiland Maafushi, waar je toegang hebt tot de verschillende restaurants, faciliteiten en sport- & ontspanningsmogelijkheden van hotel Riu Atoll.
Om de natuurlijke schoonheid van de Malediven te behouden kan het zijn dat er in deze accommodatie geen balustrades zijn rond de kamers op het strand, de terrassen van de waterbungalows of de openbare wandelpaden. Hierdoor heb je direct toegang tot het water of de zee. Als je met kinderen reist, verzeker je er dan van dat je je hier comfortabel bij voelt voordat je deze accommodatie boekt.

TUI: jouw reispartner naar Malé

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Malediven in de regio Malé aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Malediven, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Riu Palace Maldivas in Malediven.