Riva Marina Resort in Puglia

Riva Marina Resort in Puglia

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Riva Marina Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Puglia

PRIJZEN ZIEN
SKU: b539c20c6760 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Riva Marina Resort in Puglia! Gelegen in Carovigno, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Riva Marina Resort

Riva Marina Resort is een echt vakantieresort waar je je samen met vrienden of familie helemaal kan uitleven. De ruim opgezette sportfaciliteiten staan garant voor uren actie en plezier, en dankzij het gratis treintje sta je zo op het strand. Maar natuurlijk er is ook tijd voor rust en ontspanning, in de bijzonder sfeervolle wellness. Ook kinderen en jongeren weten wat te doen, want in de miniclub en juniorclub vinden ze activiteiten perfect op hun maat.

TUI: jouw reispartner naar Puglia

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Puglia aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Riva Marina Resort in Italië.