Rixos Premium in Dubai/Abu Dhabi

Rixos Premium in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Rixos Premium met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Rixos Premium in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Dubai/Jumeirah, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Rixos Premium

In het hartje van de stad en vlakbij de promenade 'The Walk' ligt hotel Rixos Premium. Dit is het ideale hotel voor wie van twee werelden wil proeven. Rust en ontspanning aan het zwembad en het bruisende leven buiten het hotel. Je verblijft hier in zeer moderne en ruime kamers voorzien van alle comfort. Vanop het strand heb je een prachtig uitzicht over het grootste reuzenrad ter wereld, Ain Dubai. De moeite waard!

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Rixos Premium in Verenigde Arabische Emiraten.