Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites in Dubai/Abu Dhabi

Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Dubai/Palm Jumeirah, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites

Pure klasse, dat zie je meteen! De kamers zijn zoveel meer dan standaard: de luxueuze look, de zee van ruimte… dit is genieten – zelfs als je slaapt. En ook culinair scoort dit hotel goed, met een ruime keuze aan restaurants en bars.
Families met kinderen zijn hier meer dan welkom. De Rixyclub organiseert van alles om het de kleintjes naar hun zin te maken, en ook aan sport en spel is er in dit hotel geen gebrek: tennis, beachvolley, aerobic, aquagym, fitness… of liever een sauna en een bubbelbadje? Alle klanten krijgen ook gratis toegang tot werelds grootste aquapark: Atlantis Aquaventure.

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Rixos The Palm Dubai Hotel & Suites in Verenigde Arabische Emiraten.