Roda Beach Resort in Corfu

Roda Beach Resort in Corfu

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Roda Beach Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Corfu

PRIJZEN ZIEN
SKU: 86e40b8ad494 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Roda Beach Resort in Corfu! Gelegen in Roda, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Roda Beach Resort

Roda Beach Resort ligt in het gezellige badplaatsje Roda. Je kan er heel wat sporten beoefenen, zowel in het water als op het droge, en het hotel beschikt over niet minder dan zes zwembaden. En ook voor kinderen vind je hier mooie faciliteiten, zoals een leuke kinderclub waar ze uren plezier zullen beleven. Zin in Italiaans, Grieks of Aziatisch? Met drie à-la-carterestaurants heb je keuze genoeg, en dan is er ook nog het ruime buffet.

TUI: jouw reispartner naar Corfu

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Corfu aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Roda Beach Resort in Griekenland.