Rural Sa Bassa Rotja in Mallorca

Rural Sa Bassa Rotja in Mallorca

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Rural Sa Bassa Rotja met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mallorca

PRIJZEN ZIEN
SKU: cb81952cbc85 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Rural Sa Bassa Rotja in Mallorca! Gelegen in Porreres, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Rural Sa Bassa Rotja

In Rural Sa Bassa Rotja ben je aan het juiste adres voor een rustvakantie op het platteland, in het hartje van Mallorca. Deze authentieke finca telt slechts 38 kamers, verspreid over het hoofdgebouw uit de 13e eeuw en het recentere gebouw. In de 'Rustic' kamers proef je de sfeer en gezelligheid van het eiland. De suites zijn dan weer de grootste kamers en bevinden zich dicht bij het zwembad. In het restaurant tovert de chefkok niet alleen de smaakvolle, typische Mallorcaanse keuken, maar ook fusion gerechten op je bord.

TUI: jouw reispartner naar Mallorca

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Mallorca aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Rural Sa Bassa Rotja in Spanje.