Saint Nicholas in Samos

Saint Nicholas in Samos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in Saint Nicholas met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Samos

PRIJZEN ZIEN
SKU: 4718ce25588b Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Saint Nicholas in Samos! Gelegen in Mykali, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Saint Nicholas

In Saint Nicholas heerst een familiale, zorgeloze sfeer die vooral te danken is aan het hartelijke en behulpzame personeel. Zowel koppels als families met kinderen zijn hier van harte welkom. Dit eenvoudige, budgetvriendelijke hotel met een beperkte All In ligt op wandelafstand van het mooie strand van Psili Amos en vlak aan het lange kiezelstrand van Mykali Beach, ideaal voor een lange strandwandeling. Wie de stad Pythagorion wil verkennen, kan ernaartoe met de gratis shuttlebus.

TUI: jouw reispartner naar Samos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Samos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Saint Nicholas in Griekenland.