Salt of Palmar in Mauritius

Salt of Palmar in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in Salt of Palmar met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: a1e81ddaec01 Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Salt of Palmar in Mauritius! Gelegen in Palmar, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Salt of Palmar

Salt of Palmar is niet zomaar een hotel. Regel nummer één is hier: geen plastic, geen afval! Zo worden de badkamerproducten bewaard in navulbare flesjes en zijn de strandtassen gemaakt van gerecycleerd plastic. Zonnepanelen zorgen voor de elektriciteit en het eten in de restaurants is 100% bio, gezond én lokaal gekweekt. Geen grote buffetten hier, maar een lekker à-la-carteontbijtje zonder voedselverspilling. Hier ontdek je de échte Mauritiaanse cultuur samen met de locals en het schitterende strand van Palmar, dat voor de deur ligt. Salt of Palmar is een Adults Only hotel, toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar.

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Salt of Palmar in Mauritius.