Sandos Papagayo in Lanzarote

Sandos Papagayo in Lanzarote

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Sandos Papagayo met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Lanzarote

PRIJZEN ZIEN
SKU: ec30a41140f9 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Sandos Papagayo in Lanzarote! Gelegen in Playa Blanca, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Sandos Papagayo

Sandos Papagayo is gekend voor zijn goede keuken en biedt een 24/24u. All Inclusive formule aan. Voor het avondmaal heb je een uitgebreide keuze. Zo kan je dineren in het hoofdrestaurant, het restaurant 'Fusion' met Tex-Mex en Aziatische avonden en de pizzeria. Dankzij de uitgebreide animatie is hier altijd wel iets te beleven. Via de promenade zijn het authentieke plaatsje Playa Blanca en de jachthaven makkelijk bereikbaar, te voet of met de fiets.

TUI: jouw reispartner naar Lanzarote

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Lanzarote aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Sandos Papagayo in Spanje.