Santa Lucia Le Sabbie d'Oro in Sicilië-Palermo

Santa Lucia Le Sabbie d'Oro in Sicilië-Palermo

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Italië? Kies dan voor een verblijf in Santa Lucia Le Sabbie d'Oro met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sicilië-Palermo

PRIJZEN ZIEN
SKU: 38b48bbd288c Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Santa Lucia Le Sabbie d'Oro in Sicilië-Palermo! Gelegen in Cefalù, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Italië.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Italië en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Santa Lucia Le Sabbie d'Oro

Santa Lucia Le Sabbie d'Oro is een eenvoudig maar comfortabel hotel met een prachtig zicht op Cefalù, dicht bij het strand (bereikbaar via trappen) gelegen en op wandelafstand van het centrum van Cefalù. Het bestaat uit 2 gebouwen, Santa Lucia en Le Sabbie d'Oro, die met elkaar verbonden zijn door een gang en enkele trappen. Dit hotel is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn wegens de trappen naar het strand en de wandelpromenade.

TUI: jouw reispartner naar Sicilië-Palermo

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Italië in de regio Sicilië-Palermo aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Italië, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Santa Lucia Le Sabbie d'Oro in Italië.