Savoy Central in Dubai/Abu Dhabi

Savoy Central in Dubai/Abu Dhabi

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten? Kies dan voor een verblijf in Savoy Central met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Dubai/Abu Dhabi

PRIJZEN ZIEN

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Savoy Central in Dubai/Abu Dhabi! Gelegen in Dubai, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Savoy Central

In hotel Savoy Central is het goed vertoeven. In een vingerknip ben je zo in de zinderende souks en het Dubai Museum. Een verliefd koppel wil hier wel 1001 nachten verblijven. In de blinkende kitchenette van de moderne, immense studio voel je je net een oosterse keukenprinses. Of een sjeik, dat kan natuurlijk ook. 's Ochtends serveert het allervriendelijkste personeel een heerlijk uitgebreid ontbijt. Ga zeker ook eens langs in het grootste winkelcentrum van de wereld, neem de supersonische metro, op naar Dubai Mall!

TUI: jouw reispartner naar Dubai/Abu Dhabi

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Verenigde Arabische Emiraten in de regio Dubai/Abu Dhabi aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Verenigde Arabische Emiraten, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Savoy Central in Verenigde Arabische Emiraten.