SENSEANA Sea Side Resort & Aquadventure in Kreta-Heraklion

SENSEANA Sea Side Resort & Aquadventure in Kreta-Heraklion

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in SENSEANA Sea Side Resort & Aquadventure met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kreta-Heraklion

PRIJZEN ZIEN
SKU: e0d1612ba244 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in SENSEANA Sea Side Resort & Aquadventure in Kreta-Heraklion! Gelegen in Analipsi, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

SENSEANA Sea Side Resort & Aquadventure

Op zoek naar een familiehotel op Kreta? Denk dan zeker eens aan het in 2023 vernieuwde SENSEANA Sea Side Resort & Aquadventure. Vrolijk en ontspannen sfeer, gastvrij, huiselijk en oase-achtig. Hier wordt duidelijk aan gezinnen gedacht met familiekamers, een waterpark voor jongeren, een speeltuin en miniclub. Je vindt dit hotel in het dorpje Analipsi. Een uitgerust zandstrand voor zonaanbidders op 5 minuten stappen en genoeg restaurants en bars langs de kust.

TUI: jouw reispartner naar Kreta-Heraklion

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kreta-Heraklion aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar SENSEANA Sea Side Resort & Aquadventure in Griekenland.