Sentido Galomar in Madeira

Sentido Galomar in Madeira

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Portugal? Kies dan voor een verblijf in Sentido Galomar met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Madeira

PRIJZEN ZIEN
SKU: f35ee1aa0a00 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Sentido Galomar in Madeira! Gelegen in Caniço de Baixo, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Portugal.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Portugal en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Sentido Galomar

Sentido Galomar ligt aan de zuidkust van Madeira en is het eerste hotel van Madeira dat volledig op hernieuwbare energie draait. Het Adults Only hotel is in de zomer van 2018 heropend en heeft een licht en modern design met duurzaamheid in het achterhoofd. Je hebt toegang tot een zeewaterzwembad, een luxe spa met panoramisch uitzicht op zee en een lido – een privétoegang tot de zee en het onderwaternatuurreservaat Garajau. Een ander hoogtepunt is restaurant Atlantis, waar je kan genieten van het prachtige zonsopgang boven de zee tijdens het ontbijt. Er wordt een verblijfstaks aangerekend van € 2 per persoon per nacht (vanaf 13 jaar) tot maximum 7 nachten.

TUI: jouw reispartner naar Madeira

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Portugal in de regio Madeira aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Portugal, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Sentido Galomar in Portugal.