Serenity Alpha Beach in Hurghada

Serenity Alpha Beach in Hurghada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Serenity Alpha Beach met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Hurghada

PRIJZEN ZIEN
SKU: b07795fc4ded Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Serenity Alpha Beach in Hurghada! Gelegen in Makadi Bay, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Serenity Alpha Beach

Serenity Alpha Beach, het voormalige Serenity Makadi Beach, ligt in een uitgestrekt domein dat grenst aan het strand. De kamers zijn ruim, de buffetten uitgebreid en de service bijzonder hartelijk. Talrijke ontspanningsmogelijkheden en verschillende zwembaden zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt. Toch liever eerst naar zee? Snorkelliefhebbers zijn hier op hun plek, want het kleurrijke rif is van een onmiskenbare schoonheid.

TUI: jouw reispartner naar Hurghada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Hurghada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Serenity Alpha Beach in Egypte.