Shanti Maurice Resort & Spa in Mauritius

Shanti Maurice Resort & Spa in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in Shanti Maurice Resort & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: b7bfa935dfa6 Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Shanti Maurice Resort & Spa in Mauritius! Gelegen in Saint Felix, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Shanti Maurice Resort & Spa

Mauritius is een smeltkroes van culturen, en dat proeft u in de vele keukens die geserveerd worden in de restaurants van Shanti Maurice Resort & Spa. Zo kiest u hier uit oma's traditionele Mauritiaanse gerechten, pittig Indisch of de rijke, kruidige Arabische keuken. Een bezoek aan de gezellige rumbar mag natuurlijk ook niet ontbreken, net als een barbecue met de voeten in het zand. Verblijven doet u hier met zicht op zee, al dan niet met een eigen zwembad voor de deur van uw villa.

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Shanti Maurice Resort & Spa in Mauritius.