Side Star Elegance in Turkse Riviera – Antalya

Side Star Elegance in Turkse Riviera – Antalya

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in Side Star Elegance met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Turkse Riviera – Antalya

PRIJZEN ZIEN
SKU: 43d0a13ec167 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Side Star Elegance in Turkse Riviera – Antalya! Gelegen in Side, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Side Star Elegance

Side Star Elegance ligt meteen aan het zandstrand. Het centrum van Side bereik je makkelijk te voet via de wandelpromenade of met de dolmus. De lekkere buffetten en à-la-cartemaaltijden, de prima service, het vriendelijke personeel en de centrale ligging zijn slechts enkele van de pluspunten in dit hotel. Je geniet er van een uitgebreide All In formule met een waaier aan lekkere snacks, sporten en ontspanningsmogelijkheden en waarbij de dranken 24/24u. inbegrepen zijn.

TUI: jouw reispartner naar Turkse Riviera – Antalya

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Turkse Riviera – Antalya aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Side Star Elegance in Turkije.