Sol y Mar Gran Hotel in Costa Blanca

Sol y Mar Gran Hotel in Costa Blanca

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Spanje? Kies dan voor een verblijf in Sol y Mar Gran Hotel met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Costa Blanca

PRIJZEN ZIEN
SKU: 2f969a0d3efd Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Sol y Mar Gran Hotel in Costa Blanca! Gelegen in Calpe, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Spanje.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Spanje en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Sol y Mar Gran Hotel

Dit Adults Only hotel (voorheen Gran Hotel Sol y Mar The One) heeft heel wat in z'n mars voor een geslaagde vakantie. Een uitstekend buffetrestaurant enerzijds, een gastronomisch gourmetrestaurant anderzijds. Stijlvolle, gerenoveerde kamers met gratis wifi. Een zwembad, Balinese bedden en een heerlijk relaxt sfeertje bij de vernieuwde beachclub. Een spacentrum met een brede waaier aan beauty. Het moet nauwelijks nog gezegd: alles draait hier om genieten! Klik hier als je je verblijf in dit hotel wil combineren met een sportieve fietsvakantie.

TUI: jouw reispartner naar Costa Blanca

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Spanje in de regio Costa Blanca aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Spanje, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Sol y Mar Gran Hotel in Spanje.