SPLASHWORLD Ali Bey Club in Turkse Riviera – Antalya

SPLASHWORLD Ali Bey Club in Turkse Riviera – Antalya

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Turkije? Kies dan voor een verblijf in SPLASHWORLD Ali Bey Club met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Turkse Riviera – Antalya

PRIJZEN ZIEN
SKU: d871462ccbe1 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in SPLASHWORLD Ali Bey Club in Turkse Riviera – Antalya! Gelegen in Side-Manavgat, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Turkije.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Turkije en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

SPLASHWORLD Ali Bey Club

Ontdek hier de lekkere keuken, de uitgebreide animatie, de professionele fitness met een overdekt en openlucht-gedeelte en een prachtig aquapark (25.000 m2) met een wildriver en bubbelbaden. De kinderen kunnen zich uitleven op de glijbanen en in het piratenschip. Als gast van dit hotel heb je toegang tot de faciliteiten van hotel Ali Bey Park, dat ernaast ligt.
Ontdek SPLASHWORLD.

TUI: jouw reispartner naar Turkse Riviera – Antalya

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Turkije in de regio Turkse Riviera – Antalya aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Turkije, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar SPLASHWORLD Ali Bey Club in Turkije.