SPLASHWORLD Porto Bello Beach in Kos

SPLASHWORLD Porto Bello Beach in Kos

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Griekenland? Kies dan voor een verblijf in SPLASHWORLD Porto Bello Beach met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Kos

PRIJZEN ZIEN
SKU: cd1cf20f271d Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in SPLASHWORLD Porto Bello Beach in Kos! Gelegen in Kardamena, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Griekenland.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Griekenland en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

SPLASHWORLD Porto Bello Beach

Dit levendige hotel is ideaal voor wie wil genieten van een actieve vakantie! Aan het strand is er een ruime waaier aan watersporten. En dan is er nog het spetterende aquapark! De keuken is uitgebreid en lekker: naast de buffetmaaltijden in het hoofdrestaurant heb je de keuze uit o.a. Griekse en Italiaanse specialiteiten in een van de specialiteitenrestaurants. Dit aangename hotel ligt aan het 5 km lange zandstrand en is genesteld in een ruim en groen domein van zo'n 75.000 m2. Dit hotel valt voortaan onder management van GrecoBlu.
Ontdek SPLASHWORLD.

TUI: jouw reispartner naar Kos

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Griekenland in de regio Kos aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Griekenland, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar SPLASHWORLD Porto Bello Beach in Griekenland.