Steigenberger Achti Resort in Luxor

Steigenberger Achti Resort in Luxor

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Steigenberger Achti Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Luxor

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9498458be8df Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Steigenberger Achti Resort in Luxor! Gelegen in Luxor, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Steigenberger Achti Resort

Een schitterend panoramisch uitzicht over de Nijl en op een steenworp van de geschiedenis van het oude Luxor: Steigenberger Achti Resort is ideaal gelegen op de oostelijke Nijloever. In het centrum ontdek je dan wel de eeuwenoude restanten van weleer, het hotel zelf beschikt over alle moderne comfort, met ruime kamers, een zwembad en een uitstekende service. Op het grote domein vind je zowel een Syrisch als een Italiaans restaurant, en ook een gezellig oosters terras waar je van de waterpijp kan proeven.

TUI: jouw reispartner naar Luxor

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Luxor aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Steigenberger Achti Resort in Egypte.