Stella Makadi Beach Resort in Hurghada

Stella Makadi Beach Resort in Hurghada

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Stella Makadi Beach Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Hurghada

PRIJZEN ZIEN
SKU: 12c2b105199c Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Stella Makadi Beach Resort in Hurghada! Gelegen in Makadi Bay, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Stella Makadi Beach Resort

Stella Makadi Beach is een uitgestrekt resort met een goede service. Bijzonder aan dit hotel is de loopbrug, die vanaf het strand 380 m ver de zee in loopt naar het huisrif. Snorkelliefhebbers weten wat dat betekent: het water in, en vissen spotten! Met ook drie zwembaden voor volwassenen en twee voor kinderen kan de waterpret hier niet op. Op het droge speel je een spelletje tennis, een rondje minigolf of ga je heerlijk ontspannen in de wellness.

TUI: jouw reispartner naar Hurghada

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Hurghada aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Stella Makadi Beach Resort in Egypte.