Sugar Beach A Sunlife Hotel in Mauritius

Sugar Beach A Sunlife Hotel in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in Sugar Beach A Sunlife Hotel met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: 645be5d0ae37 Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Sugar Beach A Sunlife Hotel in Mauritius! Gelegen in Flic en Flac, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Sugar Beach A Sunlife Hotel

Het uitstekende hotel Sugar Beach geniet van een unieke ligging aan het parelwitte zandstrand van Flic en Flac. De villa's en het herenhuis voeren je terug in de tjid, maar wel met een moderne toets. De zwembaden, de prachtige tuin en de rijkelijk gevulde buffetten zijn maar enkele van de troeven van dit resort. Zowel op het land als op het water kan je heel wat sporten beoefenen, en ook voor kinderen en tieners zijn er heel wat activiteiten.

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Sugar Beach A Sunlife Hotel in Mauritius.