Sultan Sands Islands Resort & Spa in Zanzibar

Sultan Sands Islands Resort & Spa in Zanzibar

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Tanzania? Kies dan voor een verblijf in Sultan Sands Islands Resort & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Zanzibar

PRIJZEN ZIEN
SKU: 6b0ba16fff14 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Sultan Sands Islands Resort & Spa in Zanzibar! Gelegen in Kiwengwa, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Tanzania.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Tanzania en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Sultan Sands Islands Resort & Spa

Met een langgerekt strand en honderden palmbomen voor de deur is hotel Sultan Sands Islands Resort & Spa een paradijselijke plek voor een strandvakantie. Stap binnen in zo’n typisch Afrikaanse rondavel, waar de kamer met Zanzibari meubels én klamboe op je wacht. Jambo! De vriendelijke receptionist komt even kijken of de koffers zijn aangekomen. Hij wijst richting restaurant Mwambao. Trek in een pannenkoekje als ontbijt? Of liever vers fruit? De kok maakt het met alle liefde voor je klaar.

TUI: jouw reispartner naar Zanzibar

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Tanzania in de regio Zanzibar aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Tanzania, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Sultan Sands Islands Resort & Spa in Tanzania.