Sunrise Diamond Beach Resort Grand Select in Sharm El Sheikh

Sunrise Diamond Beach Resort Grand Select in Sharm El Sheikh

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Sunrise Diamond Beach Resort Grand Select met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sharm El Sheikh

PRIJZEN ZIEN
SKU: 9200a897afce Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Sunrise Diamond Beach Resort Grand Select in Sharm El Sheikh! Gelegen in Ras Om El Sid, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Sunrise Diamond Beach Resort Grand Select

Met z'n leuke zwembadzone, ruime familiekamers en een mini-waterpark is het moderne Sunrise Diamond Beach Resort Grand Select in Ras Om El Sid een uitstekende keuze voor families. Er is ook veel keuze in de restaurants en bars, met zowel rustige zones voor volwassenen als speciale menu's voor kinderen. Duiken, fitnessen, voetballen of een spelletje waterpolo, het kan hier allemaal. En daarna lekker ontspannen in de wellness of tijdens een meditatiesessie bij zonsondergang. Door de hoogteverschillen is dit hotel niet aangeraden voor wie slecht ter been is.

TUI: jouw reispartner naar Sharm El Sheikh

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Sharm El Sheikh aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Sunrise Diamond Beach Resort Grand Select in Egypte.