Sunrise Remal Beach Resort in Sharm El Sheikh

Sunrise Remal Beach Resort in Sharm El Sheikh

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Egypte? Kies dan voor een verblijf in Sunrise Remal Beach Resort met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Sharm El Sheikh

PRIJZEN ZIEN
SKU: 7876be7c4e73 Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Sunrise Remal Beach Resort in Sharm El Sheikh! Gelegen in Ras Nasrani, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Egypte.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Egypte en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Sunrise Remal Beach Resort

Het kindvriendelijke Sunrise Remal Beach Resort heeft iets voor de hele familie. Zo is er een miniclub en een speeltuin, maar ook een zwembad en twee bars waar enkel volwassenen toegelaten zijn. In de ruime familiekamers vindt iedereen z'n plekje. Het hotel ligt in Ras Nasrani tegenover Tiran Island, waar het fantastisch duiken en snorkelen is. En daarna even ontspannen tijdens een sessie tai chi of yoga. Zowel overdag als 's avonds is er entertainment voor groot en klein.

TUI: jouw reispartner naar Sharm El Sheikh

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Egypte in de regio Sharm El Sheikh aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Egypte, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Sunrise Remal Beach Resort in Egypte.