Sunshine Marine Lodge in Zanzibar

Sunshine Marine Lodge in Zanzibar

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Tanzania? Kies dan voor een verblijf in Sunshine Marine Lodge met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Zanzibar

PRIJZEN ZIEN
SKU: 40b9f19f02dc Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Sunshine Marine Lodge in Zanzibar! Gelegen in Zanzibar – Matemwe, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Tanzania.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Tanzania en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Sunshine Marine Lodge

Wow! Boven op een klif schittert Sunshine Marine Lodge. Op Zanzibar, even ontsnappen aan de massa. Met maar 28 kamers in vrolijke lodges met rieten daken uit de buurt van de andere hotels zit je hier opperbest. Met een persoonlijke touch maakt het supervriendelijke personeel je vakantie onvergetelijk. Op 700 meter ligt het strand en vertoef je aan de beachbar en op ligzetels. Dit moet je ervaren! Bij het Sunshine Marine Lodge heb je vooral tropische rifvissen, schildpadden en dolfijnen als buur. Zullen we alvast een plekje in de hangmat reserveren?

TUI: jouw reispartner naar Zanzibar

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Tanzania in de regio Zanzibar aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Tanzania, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Sunshine Marine Lodge in Tanzania.