The Ravenala Attitude in Mauritius

The Ravenala Attitude in Mauritius

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Mauritius? Kies dan voor een verblijf in The Ravenala Attitude met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Mauritius

PRIJZEN ZIEN
SKU: 59b586a7d232 Categorie: Tag:

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in The Ravenala Attitude in Mauritius! Gelegen in Baie aux Tortues, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Mauritius.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Mauritius en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

The Ravenala Attitude

Suitehotel Ravenala Attitude ligt tussen de zee en de rivier, middenin een uitgestrekte exotische tuin en in de verte zie je een majestueuze bergketen: een droomdecor! Het duurzamere hotel vermengt een koloniale architectuur en een hedendaags design met tropische accenten en de levenskunst van de eilandbewoners. De binnen- en buitenruimtes vloeien harmonieus in elkaar over, hier leef je tegelijk binnen en buiten. De 272 suites zijn geschikt voor koppels en voor families. In de 'Adults Only' vleugel kijken alle suites uit op de Indische Oceaan en de zonsondergang. Een feest voor je smaakpapillen: in All-inclusive geniet je van het 'Dine around' systeem waarbij je vrij uit 6 van de negen restaurants kan kiezen. Kies je voor het beachrestaurant, de Italiaanse of de Aziatische keuken of liever de trendy bistro?

TUI: jouw reispartner naar Mauritius

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Mauritius in de regio Mauritius aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Mauritius, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar The Ravenala Attitude in Mauritius.