Thulhagiri Island Resort & Spa in Malé

Thulhagiri Island Resort & Spa in Malé

Zoek je een verblijf voor je vakantie naar Malediven? Kies dan voor een verblijf in Thulhagiri Island Resort & Spa met TUI en geniet van een prachtige vakantie in Malé

PRIJZEN ZIEN
SKU: f4e293b4de1e Categorie: Tags: ,

Maak je droom waar en breng je volgende vakantie door in Thulhagiri Island Resort & Spa in Malé! Gelegen in Noord Malé Atol, biedt dit verblijf alles voor een onvergetelijke vakantie naar Malediven.

Bekijk ons ruime aanbod vakanties naar Malediven en boek vandaag nog jouw droomreis naar .

Thulhagiri Island Resort & Spa

Wie droomt van Robinson Crusoë en relaxen tussen de palmbomen, zit op rozen in dit hotel. Met de speedboot vaar je naar het idyllische Thulhagiri. In amper 30 minuutjes wandel je het kleine eiland rond! Overdag hoor je het gekwetter van honderden lovebirds – zo verdiende het eiland haar bijnaam 'Bird Island'. 's Avonds zak je onderuit voor live entertainment van het Thulhagiri team. Binnen no time kent iedereen je naam. En overdag? Dan zwem je naar het huisrif en lig je oog-in-oog met vriendelijke zeeschildpadden. Veel relaxter dan dit wordt een strandvakantie niet! Om de natuurlijke schoonheid van de Malediven te behouden kan het zijn dat er in deze accommodatie geen balustrades zijn rond de kamers op het strand, de terrassen van de waterbungalows of de openbare wandelpaden. Hierdoor heb je direct toegang tot het water of de zee. Als je met kinderen reist, verzeker je er dan van dat je je hier comfortabel bij voelt voordat je deze accommodatie boekt.

TUI: jouw reispartner naar Malé

TUI biedt een ruim aanbod vakanties naar Malediven in de regio Malé aan. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen zonvakantie, een actieve wandelvakantie of een rondreis door het prachtige Malediven, TUI heeft de perfecte vakantie voor jou.

Boek vandaag nog jouw droomvakantie naar Thulhagiri Island Resort & Spa in Malediven.