Tui autovakantie Andorra in Hotel Xalet Verdu

3/5
Tui autovakantie Andorra in Hotel Xalet Verdu

Vanaf € 43,00

Met de auto op vakantie naar Andorra?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Xalet Verdu in Arinsal en ontdek alles wat Andorra te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Andorra? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Xalet Verdu bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Andorra bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Andorra

Hotel Xalet Verdu in Arinsal, Andorra

Berghotel met een mooie architectuur. Je geniet er van een heerlijke bergvakantie en wordt er op een hartelijke en persoonlijke manier ontvangen. Hotel Xalet Verdu verdient naar onze mening een extra positieve vermelding. Veel gasten keren hier graag terug.

Insider tip: vanuit Arinsal zit je op de beste plaats in Andorra om de meeste wandelroutes, de beste outdooractiviteiten en de mooiste parken en natuurgebieden te ontdekken.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven