Tui autovakantie België in Upstairs

0/5
Tui autovakantie België in Upstairs

Vanaf € 52,00

Met de auto op vakantie naar België?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Upstairs in Oostende en ontdek alles wat België te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar België? Boek dan vandaag nog je verblijf in Upstairs bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar België bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie België

Upstairs in Oostende, Belgische Kust en Brugs Ommeland

Een vleugje New York aan onze eigen kust. Sinds de opening in 2018 is het Upstairs hotel de coolste hotspot in Oostende. De kamers zijn elk uniek ingericht, net alsof je in Brooklyn slaapt. Op het gelijkvloers is alles afgestemd op gezellig samenzijn. Relax in de eigentijdse lounge of geniet van een cocktail op de patio. De positieve vibe staat garant voor een perfecte vakantie aan zee.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven