Tui autovakantie Duitsland in Hotel Am Ochsentor

4/5
Tui autovakantie Duitsland in Hotel Am Ochsentor

Vanaf € 165,00

Met de auto op vakantie naar Duitsland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Am Ochsentor in Andernach en ontdek alles wat Duitsland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Duitsland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Am Ochsentor bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Duitsland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Duitsland

Hotel Am Ochsentor in Andernach, Rijn

Gastronomie staat hoog in het vaandel bij Hotel Am Ochsentor. Het hotel herbergt een uitstekend Italiaans restaurant Ai Pero. Proef eens een heerlijke pizza uit de houtgestookte pizzaoven. Wil je liever de oosterse toer op? Dat kan, want in het hotel vind je ook het Aziatische restaurant Yoso. En als dat allemaal nog niet genoeg… op enkele honderden meters vind je het zusterhotel Purs met het gelijknamige restaurant dat bekroond is met 2 Michelinsterren. Kortom aan lekker eten en drinken zal het je niet ontbreken.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Italie

4/5
Droom je er al langer van om Bologna te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 61.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in The Social Hub Bologna. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Portugal

4/5
Droom je er al langer van om Porto te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 69.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Vila Gale Porto. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Griekenland

4/5
Droom je er al langer van om Athene te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 117.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Lighthouse Athens by Brown Hotels. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Scroll naar boven