Tui autovakantie Duitsland in Hotel Buschhausen

3/5
Tui autovakantie Duitsland in Hotel Buschhausen

Vanaf € 59,00

Met de auto op vakantie naar Duitsland?  Grijp dan nu je kans en boek vandaag nog je verblijf in Hotel Buschhausen in Aken en ontdek alles wat Duitsland te bieden heeft. 

Wil je graag met de auto op vakantie naar Duitsland? Boek dan vandaag nog je verblijf in Hotel Buschhausen bij TUI. Ontdek vandaag nog het grootste aanbod autovakanties naar Duitsland bij de beste reisorganisaties op Vakantieonlineboeken.be, de site die het beste aanbod reizen naar alle topbestemmingen bundelt.

Autovakantie Duitsland

Hotel Buschhausen in Aken, Eifel

Stap in de voetsporen van Keizer Karel De Grote en reis naar Aken. Urenlang shoppen, zalig relaxen in het warme water van de thermen, een bezoek aan de imposante Dom (Unesco-Werelderfgoed!) of één van de talloze evenementen zoals de beroemde kerstmarkt meemaken: hier hoef je niet te kiezen. Extra plus: de ongerepte natuur van de Eifel begint quasi aan het hotel, dus ook wandelaars en fietsers komen aan hun trekken. De discrete gevel van hotel Buschhausen verbergt een uitstekend vakantieadres, met ruime kamers bovenal een overheerlijke Belgische keuken.

Boek je autovakantie aan de beste prijs bij Tui

Tui.be, het vroeger Jetair, is al jaren de referentie in België voor het boeken van kwaliteitsreizen.
Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui.be ben je aan het juiste adres! Je vindt er een uitgebreid aanbod vliegvakanties en exotische vakanties. Ook autovakanties, citytrips, skivakanties, familievakanties en dichtbij vakanties kan je er probleemloos online boeken.

Tsjechie

4/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 154.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Mamaison Residence Belgicka. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Spanje

2/5
Droom je er al langer van om Barcelona te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 78.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in HLG CityPark Pelayo. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies

Tsjechie

3/5
Droom je er al langer van om Praag En Omstreken te bezoeken ? Grijp dan nu je kans met deze citytrip. Ontdek alles wat 112.00 te bieden heeft terwijl je verblijft in Comfort Hotel Prague City East. 

Vanaf € 0,00 p.p.

3 dagen

Logies Ontbijt

Scroll naar boven